Usluge

USLUGE profesionalnih električara – ELECTRIC Novi Sad

9

USLUGE ELEKTROINSTALACIJE

Sa dokazanom sposobnošću da se nosimo i sa najzahtevnijim projektima, možete biti sigurni da će se Electric lako nositi i sa vašim. Naš tim profesionalnih električara postavlja sve vrste električnih instalacija u skladu sa vašim privatnim ili poslovnim zahtevima i u skladu sa važećim propisima i normama. Bez obzira na veličinu vašeg projekta, pozovite nas da upravljamo njime.

9

RASVETA

Tokom poslednjih nekoliko godina osvetljenje je prošlo kroz značajne promene i danas rasveta ima veoma značajnu ulogu kao u privatnom tako i u poslovnom segmentu naših života.

LED svetla ne samo da nude veći stepen fleksibilnosti u pogledu količine svetlosti koju proizvode i utrošene energije, već se mogu ugraditi na mesta gde tradicionalno osvetljenje to ne bi moglo.
Naš tim može isporučiti i instalirati LED osvetljenje u vašem domu ili poslovnom prostoru kako bi poboljšao kvalitet svetla i uštedeo novac na računima za električnu energiju. Pozovite da Vas posavetujemo.

9

ALARMNI SISTEMI

Živeti u današnjem svetu nažalost znači da moramo preduzeti dodatnu brigu i posebne mere kako bismo zaštitili svoj dom i imovinu od neželjenih uljeza i lopova. Ukoliko želite dodatnu sigurnost za vašu imovinu, možemo Vam preporučiti sisteme koji će odgovarati Vašim zahtevima. Zato ne gubite više vremena i zaštitite svoje voljene i imovinu danas, pozovite nas da ugovorimo konsultacije. Preporučujemo opremu renomiranih proizvođača Paradox i DSC.

9

KONTROLA PRISTUPA

Sistemi za kontrolu pristupa služe za kontrolu ulaska ili boravka u prostoru koji želimo da zaštitimo ili kontrolišemo sa jednog ili više ulaza (punktova). Takođe je moguće evidentirati i prisutnost i vreme boravka osoba u objektu ili delu objekta. Identifikacija se vrši na više načina: biometrijski, putem tagova, kartica, šifre. Ovi sistemi su idealni za stambene zgrade i firme.

9

VIDEO-NADZOR

U današnje doba, presudno je da zaštitimo svoj dom ili preduzeće. Jedan od načina da se to postigne je ugradnja sistema video-obezbeđenja. Nudimo ugradnju visokokvalitetnih digitalnih sistema kojima se može pristupiti daljinski sa bilo koje lokacije i u bilo koje vreme. Statistički, manje je verovatno da se desi provala u objekat koji ima ovakav video-nadzor. Ugrađujemo Hikvision i Dahua sisteme.

9

INTERFONSKI SISTEMI

Interfonski sistemi služe za komunikaciju sa posetiocima kao i u svrhu kontrole ulaska lica u objekat. Nakon ostvarenog poziva i komunikacije otključavanje brave se vrši putem tastera na interfonu. Interfoni mogu biti audio ili video, a noviji modeli imaju poboljšane funkcije i pristup putem interneta. Pogledajte naše usluge i slobodno nas kontaktirajte da vam ponudimo najoptimalnije rešenje.

9

DOJAVA POŽARA

Ukoliko se desi požar u Vašoj zgradi, ključni aspekt zaštite od požara je identifikacija požara koji se razvija što je pre moguće kako biste upozorili osobe u zgradi i vatrogasnu jedinicu. Instaliramo konvencionalne i adresabilne sisteme za dojavu požara. Zapamtite, takođe se ovi sistemi moraju testirati i održavati. To nije samo zbog poštovanja propisa o zaštiti od požara, već i radi osiguranja da Vam sistem može pružiti potpunu zaštitu kada je najpotrebnije.
9

ODRŽAVANJE SISTEMA

Imamo dugogodišnje iskustvo u održavanju tehničkih sistema. Preventivno održavanje i održavanje po potrebi, hitne intervencije, sve u zavisnosti od Vaših potreba. Pozovite da se dogovorimo.
Proizvodi i usluge